Сутра усмена јавна расправа о раду недељом

1 582

Сутра (четвртак, 22. октобар) се одржава усмена јавна расправа о нацрту Одлуке о изменама и допунама Одлуке о радном времену на територији општине Бајина Башта. Усмена јавна расправа ће се одржати у сали општине Бајина Башта са почетком у 10 часова. Сви заинтересовани су позвани да присуствују и узму учешће у усменој јавној расправи.

Подсећамо да је у складу са закључком којим је утврђен нацрт Одлуке о изменама и допунама Одлуке о радном времену на територији општине Бајина Башта, Општинско веће општине упутило позив јавну расправу. Позвана су сва заинтересована физичка и правна лица да узму учешће у јавној расправи која ће траје у периоду од 01. октобра до 31. октобра 2020. године, достављањем примедби, предлога и сугестија у писаној форми на адресу: Општина Бајина Башта-Општинском већу, Ул. Душана Вишића број 28, 31250 Бајина Башта, или електронском поштом на адресу:sobb@mts.rs. Такође је тим позивом утврђено да ће се усмена јавна расправа одржати у четвртак, 22. октобра у 10 часова. Пре овог закључка Општинског већа предузетници у Бајиној Башти су упутили иницијативу локалној самоуправи да се усвоји правна регулатива која недељу предвиђа као нерадни дан у сектору трговине мешовитом и прехрабменом робом.

1 коментар
  1. Miroljub каже

    Kada vidim da u BB svake nedelje prolaze kamioni sa valjcima soderom i drugim materijalom.Vidim da ljudi sa motornom testerom seku drva, na njivama sa trimerima zakasaju korov. Nevidim zasto bi prodavnice bile zatvorene.Verovato dabi trgovacko osoblje moglo vise da uradi kucne poslove. Da pokupi travu, da unese drava, da skuva hranu za sedam dana. A nikako da imaju zajednicki rucak nit familija na okupu. Zasto je nedelja izgubila svoje znacenje u familiji?Zato sto se pravimo naivni drzava nam nemoze nista a crkva neka oprosti

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена