МОСИ: Каратисткиње „Омладинца“ донеле Бајиној Башти прве четири медаље

0 877

Стигле су и прве медаље за општину Бајина Башта на МОСИ играма које се одржавају у Колашину у Црној Гори. Сјајне каратисткиње из КК „Омладинца“ донеле су чак четири медаље Бајиној Башти.

Фото: Спортски савез Бајина Башта

Валентина Максимовић  и Анђела Ивановић освојиле су златну медаљу, а Маја Додић сребрну. Бајинобаштанке су биле доминантне и у екипној конкуренцији па је тако екипа у саставу Анђела Ивановић, Валентина Максимовић, Маша Селинић и Маја Додић освојила златну медаљу. Каратисткиње су на Међуопштинским омладинским спортским играма или тзв. „Олимпијади тромеђе“ предводили тренери Миленко Ордагић и Лазар Богдановић.

– Наши каратисти традиционално поред изузетних резултата на државним и међународним такмичењима доносе велики број медаља за наш град на МОСИ играма. Веома сам задовољан приказаним у Колашину и поносан на наше спортисте јер су донели прве четири медаље за Бајину Башту. Надам се да ће ово бити најава за још доста медаља спортиста из Бајине Баште којима желим пуно успеха и да на најбољи начин представе наш град на овом великом такмичењу. – каже Миленко Ордагић, тренер КК „Омладинац“. 

Фото: Спортски савез Бајина Башта

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена