24 милиона од Министарства туризма и омладине за понтонску плажу на језеру Перућац

1 2.088

Помоћник председника општине Бајина Башта Петар Нешковић потписао је у Београду уговор на основу кога ће почети радови на изградњи нове понтонске плаже на језеру Перућац. Нешковић је уговор о реализацији овог пројекта потписао у Министарству туризма и омладине са државним секретаром Урошем Kандићем.

Петар Нешковић потписује уговор

Уговором је предвиђено да Министарство туризма и омладине финансира реализацију пројекта „Jезеро Перућац – наше море“ са 24 милиона динара. Овај износ је највећи икада опредељен од стране министарства надлежног за туризам општини Бајина Башта и представља почетак решавања вишедеценијског проблема и недостатка адекватног купалишта на језеру Перућац.

Пројекат за изградњу понтонске плаже на језеру Перућац са којим је Општина Бајина Башта конкурисала је наручен од стране Туристичке организације „Тара-Дрина“ Бајина Башта и уз испуњавање свих захтева струке и коришћење најновијих елемената узео је у обзир потребе савремених туриста који у све већем броју посећују дестинацију Тара Дрина Бајина Башта.

Пројекат „Бајина Башта инфо“ суфинансира се средствима из буџета општине Бајина Башта, ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства. 

1 коментар
  1. […] Ugovorom koji su potpisali pomoćnik predsednika opštine Bajina Bašta Petar Nešković i državni sekretar Uroš Kandić, trebalo bi da počne da se rešava višedecenijski problem i nedostatak adekvatnog kupališta na veštačkom jezeru Perućac, preneo je portal Drina info. […]

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена