Делегација општине Бајина Башта у посети Новом Саду

0 1.436

Делегација општине Бајина Башта данас је у Новом Саду имала радни састанак са градоначелником Милошем Вучевићем. У Градској кући у Новом Саду Вучевић је са сарадницима дочекао председницу општине Бајина Башта, Весну Ђурић и Миленка Ордагића, помоћника председника општине за спорт, омладину и туризам. Тема састанка биле су могућности за сарадњу између две локалне самоуправе и размена искустава из већег броја области у којима овај град има запажене резултате о чему између осталог говори и чињеница да ће Нови Сад 2022. године званично понети титулу културне престонице Европе.

Фото: Дрина Инфо

Изузетно сам задовољна данашњим састанком, дотакли смо се много важних тема и у једном пријатељском разговору са господином Вучевићем предочили му наше планове за наредни период и договорили да направимо чвршћу сарадњу између Бајине Баште и Новог Сада пре свега у области туризма али и у другим секторима. Радићемо на повезивању наше две туристичке дестинације, посебно јер је подручје Новог Сада и целе Војводине веома важно и за промотивне активности пошто нам из тог дела Србије долази велики број туриста.  – каже за Дрина Инфо Весна Ђурић, председница општине Бајина Башта.

Фото: Дрина Инфо

Позвали смо господина Вучевића у узвратну посету где би прецизирали неке од модела сарадње, а ја се надам да ће доћи већ за нашу Дринску регату и имати прилику и лично да се увери у потенцијале које поседује наша општина. – каже Ђурић.

Дрина Инфо

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена