ЗОНА ДРИНА: Нова победа Слоге

0 23

У дербију 17. кола зоне „Дрина“ Слога је савладала Златбор са 1:0. Гол одлуке пао је у 83. минуту након што је Максимовић погодио стативу, а на одбијену лопту натрчао штопер Јаковљевић и сигурно затресао мрежу Филиповића. Гол је изазвао одушевљење око 700 гледалаца који су прихватили апел Слоге за подршку упућен преко медија па и Портала Дрина Инфо.

Играчи Слоге излазе на терен
Играчи Слоге излазе на терен

Утакмица је била врло тешка за домаћина јер су гости пружили снажан оптпор а у неким деловима другог полувремена имали су добрих прилика за гол. И како то обично бива, кад се шансе не искористе, уследи казна, што се и овај пут потврдило. Овим поразом Златибор је практично испао из комбинација за врх табеле.

Иступањем Борца из лиге и са две победе Слога је најавила кандидатуру за врх табеле. За само два кола смањила је предност у односу на водећи ФАП са 11 на 7 бодова, Прибојци су у 17. колу поражени на гостовању у Осечини са 1:2. Тренер Душко Пријић извео је на терен екипу у саставу: Голубовић, Глигић, Тошић, Лекић, Јаковљевић, Ђ.Ђорђевић, Мил. Божић,Савић, Максимовић,Вујић, Д.Ђорђевић. У другом полувремну играли су још Јанковић, Јосиповић и Мар. Божић уместо Лекића, Мил. Божића и Глигића.

В.М.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена