ЗЛАТИБОР: Од 2016. богатији за конгресни комплекс

0 408

Током 2016. године на Златибору ће бити отворен конгресни комплекс површине од 2.250 м2, који ће се налазити у оквиру хотела Торник. Хотел Торник ће располагати са укупно 360 соба и апартмана од којих ће 130 бити у главном делу хотела, а преосталих 230 у згради депанданса.

Хотел Торник
Хотел Торник

Конгресни комплекс ће чинити конгресни центар површине 1.000 м2 у згради депанданса, сала површине 400 м2 у главном хотелу, сале у ротационом ресторану површине 750 м2, као и 2 сале за састанке површине 100 м2. Сви конференцијски простори ће бити опремљени најсавременијом опремом.

Такође, још једна предност за органозаторе догађаја је и изградња хелиодрома, захваљујући којем ће гости моћи да дођу не само временски брже, већ и много комфорније.

Поред смештајног и конгресног дела, у оквиру хотела Торник ће се налазити и спа и wеллнесс центар који ће заузимати површину од преко 2.000 м2. Ротациони ресторан из којег ће се пружати прелеп панорамски поглед на Златибор ће свакако бити још једна од новина. Захваљујући својим капацитетима и садржајима, хотел Торник ће бити идеална опција како за пословне госте, тако и за туристе.

Према изјави Мирољуба Алексића, власника „Alco” групације, хотел Торник ће бити најлуксузнији хотел у првом српском хотелском ланцу „А хотели”, чија је инвестиција вредна преко 50 милиона евра.

Извор: www.seebtm.com

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена