ТРИБАЛИОН: Велика авантура за викенд на Тари

0 805

Овогодишњи трећи по реду а први јесењи Трибалион одржава се у суботу на планини Тари у општини Бајина Башта. Јесењи “Eye of the eagle” Трибалион биће одржан 14. септембра на Митровцу на Тари, а цео викенд (13-15. септембар) ће обиловати и пратећим Трибалион садржајем и активностима. Трибалион је једна од најатрактивнијих и најмасовнијих трка овог типа у овом делу Европе која привлачи све више и учесника и гледалаца.

Трибалион чине Tribalion Green трка од 11.5 км са 20 препрека и Tribalion Challenge трка од 22.5км са 35 препрека. Tribalion Green је рута са препрекама туристичко – рекреативног карактера, али са свим елементима праве авантуре. Дужине 11.5 километара, са 20 препрека, прилагођена је рекреативцима и свим љубитељима природе и рекреације у природи, који желе да уживају у изазову. Kреирана по мери модерног човека који воли спорт и воли да проба нешто ново и ужива у неочекиваном.

Очекују вас препреке са гумама, прескакање греде, провлачење испод греде, ношење терета (10-15кг), провлачење испод жице, преласци преко дрвених зидова, баланс греде и сличне препреке. Наравно, уколико нека препрека не може да буде пређена, постоји резервна варијанта, „заменска вежба“ – „Jumping jacks“!

Сатница Трибалион трке Фото: Промо
Сатница Трибалион трке Фото: Промо

Tribalion Challenge је трка која сеже у саму срж истинске авантуре! На стази дугој 22км, са 1150 метара кумулативног успона, чека вас 35 изазовних препрека. Високи зидови, пењање уз конопац, монкеy бар-ови, ношење и вуча терета, водене препреке, пузање кроз блато, пливање, само су неки од изазова са којима ћете се суочити. Такође, уколико нека препрека не може да буде пређена, постоји резервна варијанта, „заменска вежба“ – „Маринци“!

Детаљне информације о овој узбудљивој трци и о активностима које можете упражњавати овај викенд у Бајиној Башти можете пронаћи на званичном сајту Трибалиона.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена