Спортски викенд: ПЕТ ПОБЕДА ОK ДРИНА

0 532

Не памти се да је ОK Дрина имао лепши викенд од минулог. У суботу и недељу три Дринине селекције забележиле су максималне победе од 3:0. Женска пионирска екипа је најпре у суботу на свом терену савладала Јединство из Ужица. Сениорска женска екипа је у Новој Вароши победила Златар па потом у Лучанима истоимени тим. Обе селекције води тренер Зоран Јекић.

Пионирска екипа ОК Дрина Фото: Дрина Инфо
Пионирска екипа ОК Дрина Фото: Дрина Инфо

– Радујемо се свакој победи. Пионирке су тренутно прве и имају добре изгледе да се пласирају у завршницу републичког првенства. Сениорке су на 5. месту. То је млад састав у коме игра неколико талентованих пионирки. Тек кад стасају, можемо очекивати много боље резултате сениорског тима – каже тренер Зоран Јекић.

И мушка екипа Дрине ове јесени игра добро, боље од очекивања. Са две победе минулог викенда против Лучана и Такова у гостима освојила је прво место у јесењој сезони.

– Пријатно нас је изненадила мушка екипа. Ако овако настави и у пролећној сезони, пласираће се у виши ранг. У клубу се ради озбиљно са свим селекцијама. Потврда доброг рада видљива је у све бољим резултатима – каже председник ОK Дрина Звездан Баштовановић.

Сениорска екипа ОК Дрина Фото: Дрина Инфо
Сениорска екипа ОК Дрина Фото: Дрина Инфо

Kошаркаши Студента доживели су нови пораз код куће у Првој регионалној лиги Србије -група Запад. Победио их је Прибој 93:86. И друголигаш ОK Тара препустио је бодове на свом терену Мокрој Гори која је забележила победу од 3:1.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена