Јавни увид у измене и допуне Плана генералне регулације Бајине Баште

0 13

Општинска управа општине Бајина Башта огласила је излагање на јавни увид по скраћеном поступку четврте измене и допуне Плана генералне регулације Бајине Баште. Јавни увид трајаће 15 дана, од 6. августа закључно са 21. августом 2020. године. Материјал ће бити изложен у сали Скупштине општине Бајина Башта, ул. Душана Вишића бр. 28, сваког радног дана од 7 до 15 часова, као и на интернет страни општине Бајина Башта (www.bajinabasta.rs).

Планови ББ насловна

Јавна презентација Четврте измене и допуна Плана одржаће се дана 13.08.2020. године у сали СО Бајина Башта, Ул. Душана Вишића бр. 28 у 13  часова.

Примедбе и сугестије на изложени материјал могу се доставити током трајања јавног увида у писаном облику, Одељењу за послове урбанизма, грађевинарства и имовинско-правне послове Општинске управе општине Бајина Башта, лично на писарници или поштом, закључно са 21.08.2020.

Јавна седница Комисије за планове општине Бајина Башта одржаће се дана 07.09.2020. године у сали СО Бајина Башта, Ул. Душана Вишића 28, са почетком у 13 часова.

Четврте измене и допуне Плана генералне регулације Бајине Баште можете погледати овде, а План намене овде.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена