Слога на старту у проблемима: ТРЕНЕР ВЕСЕЛИНОВИЋ ОПТИМИСТА

0 494

У зимској паузи Слога је направила велики помак да би што спремнија ушла у пролећну сезону зоне Дрина. Контролне утакмице показале су да све иде на боље. Ипак, пред сусрет са Полимљем , кандидатом за трон, јавили су се проблеми у играчком кадру.

– У наставак првенства улазимо са доста измењеним саставом, а и ја сам нови тренер. У финишу припрема забринуле су нас повреде голмана Дејана Голубовића и Марка Ракића па је на голу стајао полетарац Алекса Живановић. Повреде муче Милуна Божића и Дејана Тарабића тако да ће се састав знати тек пред саму утакмицу. Хендикеп је и то што ниједну контролну утакмицу нисмо одиграли на свом травнатом терену. Радили смо и играли утакмице на терену мањих димензија са вештачком травом. Ипак, идемо на победу. Мислим да имамо снаге да до ње стигнемо – каже за Дрина Инфо шеф стручног штаба Ратко Веселиновић.

Тренер Слоге Веселиновић саветује играче Фото: Дрина Инфо
Тренер Слоге Веселиновић саветује играче Фото: Дрина Инфо

После више деценија гледаоци ће у суботу морати да купе улазницу за утакмицу Слоге са Полимљем. Сусрет почиње у 14 часова и 30 минута, а цена улазнице је свега 100 динара. Према речима председника клуба Предрага Живковића ускоро ће се појавити претплатне карте за целу годину.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена