Glasajte za predloge za uređenje Nacionalnog parka Tara

4 656

U želji da upravljane Nacionalnim parkom Tara podigne na viši nivo i da u donošenje nekih odluka uključi javnost odnosno stanovnike ovog područja i sve ljubitelje prirode JP Nacionalni park „Tara“ poziva sve zainteresovane da glasaju za predloge za uređenje parka.

NP Tara logo naslovna

Lista je sastavljena od predloga koji su u prethodnom periodu dostavljani na poziv Nacionalnog parka „Tara“. Glasanje će biti otvoreno do 1. septembra, a predlozi sa najviše glasova će biti uvršteni u plan rada i upravljanja Nacionalnog parka Tara za narednu godinu. U anketi možete uzeti učešće ulaskom na ovaj link.

Drina Info

4 komentara
 1. Mica kaže

  Ništa ja tu ne bi menjala! Tara je najlepši biser Srbije upravo zato što ju je možda vojska sačuvala od prenaseljenosti i uništavanja njene prirodne lepote. Pozdrav!

 2. Mira kaže

  Ako može moj glas da doprinese razvoju uređenja nacionalnog parka Tara,ja ću biti presrećna!

 3. Milica kaže

  Prelepa Tara! Nadam se da ce uredjenje biti bazirano na ocuvanju prirode i negovanju starog duha nase zemlje a ne na gomili betona i osvetljenja.

 4. Joca kaže

  Ne održava se ni ono što je urađeno punkt Perućac uzas u sred sezone, daske trule na purku i prilazu, kad neko polomi ne daj bože nogu možda će se zameniti, Hajdučka česma nekad bilo uređeno izletište sad sve trulo stola nema….okretnica na Gorušicama užas, što promovišete vidikovac kad ne ulažete ni u put….a naj više turista poseti vidikovac i prođe parkom, udarna tačka treba da je naj uređenije, da se postavi kamera da vide koliko prođe auta u sezoni, radi se Janjač de zaluta po koji planinar………

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena