ФУДБАЛ: Слога држи друго место

0 389
Nikolic i Filipovic Sloga
Николић и Филиповић, Слога

У последњем колу зоне Дрина Слога је са 2:1 победила на свом терену Задругар из Лајковца. Није ишло баш све како су изабраници тренера Александра Петаковића очекивали после тријумфа у Сјеници. Почело је неугодним вођством гостију у 21. минуту. Вујић је фаулирао Марковића на око 20 метара . Исти играч извео је слободан ударац и погодио ближи угао голмана Крсмановића, овај пут Голубовић је остао на клупи. Уследили су покушаји Слоге, али се резултат није променио до 42. минута. Тада је Милун Божић са 18 метара погодио рашље и донео изједначење. Резултатски сусрет је одлучен у 64. минуту. Гости су скривили пенал, а капитен Вујић сигурним ударцем затресао је мрежу Задругара. До краја утакмице гости су имали две, а домаћин једну добру прилику, али није дошло до промене резултата.
-Задругар је играо потпуно дефанзивно па смо имали проблема да нађемо пролаз до њиховог гола. Уз то, примили смо гол из мртвог угла, из ничега, и то је додатно оптеретило играче. На срећу, Божић је у 42. минуту постигао фанстастичан гол за изједначење. После је све било лакше, дали смо и други гол. Након тога попустили смо на средини и у одбрамбеној лчинији па су гости дошли до прилике за изједначење. Најважније да смо узели бодове, задржали друго место па можемо мирно да следећег викенда идемо у госте лидеру Златибору-каже тренер Слоге Петаковић.
Чланови Златиборске окружне лиге из општине Бајина Башта играли су своје утакмице у гостима. Вишесава се тргла после два пораза па је узела бодове од Јасена у Бродареву, победила је са 2:1.Полет је са 3:0 савладао Перућац, док је Соко резултатом 3:1 изгубио од Севојна.
В.М.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена