БАЈИНА БАШТА: У петак обука за активацију мобилне апликације за потребе еАграра

0 404

Поред Поште која је већ ангажована на пословима преузимања параметара за активацију мобилне апликације ConsentID, ове послове обављају и запослени у Пољопривредној саветодавној и стручној служби „Ужице“. Тај посао је неопходан како би сви пољопривредни произвођачи били у могућности да се благовремено пријаве у нови, електронски регистар пољопривредних газдинстава (еАграр). На тај начин ће се пратити све будуће новости које се тичу расписивања подстицаја и њихове исплате, као и свих послова везаних за измене података на пољопривредном газдинству.

За успешно преузимање параметара за активацију мобилне апликације ConsentID потребно је да носилац пољопривредног газдинства дође лично. За обављање овог посла неопходно је да особа понесе на увид личну карту или пасош, да има „паметни телефон“ и да зна своју е-пошта адресу.

Запослени из ПССС Ужице по питању активације мобилне апликације за потребе еАграра биће у Бајиној Башти у петак, 3. марта. Носиоци пољопривредних газдинстава из Бајине Баште могу доћи у салу Скупштине општине у времену од 10 до 14 сати.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена