Фудбалски викенд: БОРАЦ – СЛОГА 1:5

0 306

Избраници тренера Ратка Веселиновића још једном су обрадовали спортску јавност Бајине Баште. Слога је на гостовању код Борца забележила високу победу 1:5. Била је то шеста пролећна победа уз један реми у игри са Дрином из Љубовије у гостима. Захваљујући томе, Слога је пуно напредовала на табели. Сада се са 31 бодом налази се на осмом месту. Треба рећи да је Слога јесенас сакупила свега 12 бодова и била претпоследња на табели зоне „Дрина“.

Играчи Слоге Фото: Дрина Инфо
Играчи Слоге Фото: Дрина Инфо

У игри са Борцем Слога је прво полувреме завршила резултатом 1:1. Домаћин је повео, а изједначио је Јанковић. У другом полувремену Филиповић доводи Бајинобаштане у вођство, Ивановић повисује на 3:1, а онда Филиповић са још два гола поставља коначних 5:1.

– Били смо цело време бољи, а то нарочито важи за других 45 минута. Што је најважније, користили смо гол шансе и то нам је донело убедљиву победу над Борцем који је познат као домаћин који тешко препушта бодове гостима. Имамо квалитетне играче, доброг тренера и вредну управу и то је заједнички успех овог пролећа – каже Слогин капитен Душан Јанковић.

Филиповић у загрљају Костадиновића после другог гола Фото: Дрина Инфо
Филиповић у загрљају Костадиновића после другог гола Фото: Дрина Инфо

Слога је против Борца играла у стандардној постави: Голубовић, Андрић, Митровић (Вуковић), Јашић, Ж.Костадиновић, Максимовић, Ивановић, Божић (Марјановић), Јанковић, М.Костадимовић, Филиповић.

Бајинобаштански представници у Златиборској окружној лиги нису имали свој дан. Перућац је, као домаћин, играо 1:1 са Јасеном и тако омогућио Ариљској рампи да га сустигне са бодовима. Перућани су и даље други, али само захваљујући бољој гол разлици. Ариљска рампа победила је са 3:1 Вишесаву у гостима. Новим поразом Вишесавци су све ближи зачељу табеле.

Дрина инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена