ЈЕСЕЊА ФУДБАЛСКА СЕЗОНА: Слога поражена, Перућац силан

0 629

Минулог викенда почело је фудбалско првенство у српским, зонским и окружним лигама Србије. У зони Дрина Слога је поражена на старту у Пријепољу. Полимље је голом постигнутим у 25. минуту освојило бодове. Слога је играла добро али не и ефикасно. Њени нападачи пропустили су четири одличне гол шансе па је пораз био неминован. Утакмица је била тешка из више разлога. Бајинобаштани су остали без Милуна Божића због црвеног картона. После грубог старта над њим, судија је искључио домаћег играча, а кад се Божић придигао, он је на опште изненађење и њему показао пут у свлачионицу. Управа Полимља понела се некоректно, нападала је и вређала играче Слоге а неке чак и ударала.

У Златиборској окружној лиги Перућац је одлично стартовао. Са 5:1 на свом терену савладао је Лазарицу. Стрелци за Перућане били су Максимовић, Матић, Стевановић, Василић и Лазић. Игром и високом победом Перућац је наговестио да ће моћи да се упусти у трку за прво место.

ФК Перућац Фото: Дрина Инфо
ФК Перућац Фото: Дрина Инфо

Други представник Бајине Баште у Златиборској окружној лиги ФК Вишесава није играо утакмицу. Сусрет у гостима са Јединством из Каленића одложен је на захтев Каленићана па ће се играти у среду.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена