СПОРТСКИ САВЕЗ: Општина има фаворита за председника

9 574

Одржана је још једна ванредна седница скупштине Спортског савеза Бајина Башта. Главна тема на овој седници била је оставка сада већ бившег председника Александра Бјеличића и расписивање нових избора за избор председника и чланова управног одбора.

На седнци која је трајала готово два часа, главна полемика поново се водила око расподеле средстава које Општина Бајина Башта кроз свој буџет издваја за финансирање локалних клубова. То нажалост  и јесте најчешћа тема када се прича о спорту у Бајиној Башти.

Sednica SS
Фото: Седница Спортског савеза

После расправе и постављених питања од стране председника неколико бајинобаштанских клубова, реч је узео Александар Бјеличић, који је одговарао на постављена питања и поднео извештај о раду Спортског савеза са њим на челу, заједно са финансијским извештајем и уједно образложио разлоге због којих напушта функцију председника.

– Оставку на место председника Спортског савеза поднео сам искључиво из приватних разлога. Пошто убудуће нећу бити стално присутан у Бајиној Башти, сматрам да не бих могао ваљано да обављам функцију на коју сам изабран. Свој посао сам до сада обављао крајње професионално и у интересу свих спортиста у Бајиној Башти. Желим да се захвалим свим сарадницима на коректној сарадњи и уједно да пожелим много среће и успеха у раду новом руководству које ће ускоро бити изабрано. – рекао је Бјеличић.

Након тога дефинисан је рок и услови за пријаву кандидата за место председника. Кандидатура је валидна уколико се достави у Спортски савез најкасније до 5. фебруара и уз писану подршку најмање 5 спортских клубова који су пуноправни чланови Спортског савеза.

Занимљива је и изјава Милана Стаменића, секретара СС Бајина Башта, који је рекао да је на консултацијама у општини добио информацију да ће руководство општине подржати Мићу Стаменића да поново заузме место председника. Стаменић је иначе обављао ову функцију дуги низ година, све до доласка Бјеличића. Коло се поново окреће…

Дрина инфо портал

9 коментара
 1. Odbojkasica каже

  Mihaila za predsednika sportskog saveza!

  1. strašno каже

   Tog istog Mihaila,koji se već toliko „nahranio“ opštinskim parama i parama naše dece.Strašno šta sve radi da bi uzeo novca za sebe.

 2. Laki каже

  Ako su na slici clanovi skupstine sportskog saveza onda je jasno zasto su sport i savez u problemu.
  Slika je kao u fazonu `pronadji uljeza` gde su ustvari tri uljeza, a samo jedan covek pripada slici, ostali su sport samo slusali na radiju.

  1. Sportista каже

   Taj na koga mislis mogu da se slozim da je sportista, ali covek nikako!

 3. Ivandek каже

  Jel mislite na Micu Stamenica koga su nedavno uhvatili da je skinuo i na svoju vikendicu postavio prozore sa Japanskog restorana na Tari 🙂 Jel na tog sitnog krimosa mislite? Aahaaahah

 4. tole karadžić каже

  Mico podneo ostavku,došao Saša. Saša podneo ostavku dolazi Mico. Samo Mindura ostaje a sport propada. 105- pa opet..

 5. Stefan каже

  Srećka za predsednika!!!

 6. Sportista каже

  Bajina Basta, njihovi gradjani i sportisti treba svi da skoce u ladnu Drinu ako opet dodje Mico Stamenic za predsednika sportskog saveza! Mislim da je ovo dovoljno!

 7. Slozna Braca каже

  Ordagi svaka cast.A o ovoj famoznoj trojci na slici mogu samo da kažem da su u sportu kao sto sam ja u Real Madridu.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена