Златибор учествује на „Conventa” пословној берзи у Љубљани

0 465

Туристичка организација Златибор учествује на „Conventa”, пословној туристичкој берзи у Љубљани, која се одржава 23. и 24. јануара 2019. године. „Conventa” се одржава 11. пут за редом и на једном месту окупља преко 100 компанија које организују пословне скупове, „инсентиве“ и тим билдинг путовања за своје клијенте из целог света.

Фото: ТО Златибор
Фото: ТО Златибор

Првог дана сајма на штанду Златибора одржано је преко 20 састанака са представницима агенција и компанија из Европе и целог света које се баве организацијом великих ословних скупова. У потрази за новим дестинацијама бројне агенције препознале су Златибор као веома перспективну МИЦЕ дестинацију, а највеће интересовање било је од стране агенција из Пољске и Русије.

За Златибор су заинтересоване и агенције из Италије, Француске, Турске, као и агенције из земаља региона којима је Златибор већ позната дестинација. На састанцима је резентована целокупна понуда Златибора и велики капацитети за организацију пословних скупова, као и то да дестинација располаже великим смештајним капацитетима високе категорије. Посебно је привлачна чињеница да на Златибору постоји могућност организовања великог броја излета и разноврсних активности у природи.

Туристичка организација договорила је посете Златибору за представнике неколико европских и светских компанија које ће на планини организовати велике пословне скупове у наредном периоду.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена