ЗЛАТАР: Одржана 7. Теленор трка преживљавања

0 238

Из компаније Теленор поручују да су љубитељи природе, авантуре и изазова, седму годину за редом тестирали своје границе у Теленор Трци преживљавања, коју је организовала Wild Serbia. У нетактнутој природи планине Златар, преко 150 учесника трке, решавало бројне изазове.

telenor2_5

Теленор Трка преживљавања је била подељена у три категорије – Авантура, Опстанак и Породица, које су чинили тимови од 2 до 4 такмичара. Учесници у категорији Авантура прелазили су трасу од 30 километара и могли су да користе мобилни интернет ради лакшег оријентисања, проналажења корисних савета као и да поделе доживљаје са дивљег дела планине Златар. Теленор је омогућио и бонус такмичење у којем су учесници проналазили сакривене симболе, а фотографије су постављали на друштвену мрежу Твитер, захваљујући доброј покривености Теленорове Паметне мреже на удаљеним локацијама.

Чланови тима Мечићи, Ана Милосављевић, Бојана Томашевић и Драган Сретеновић, успели су да пронађу, фотографишу и објаве највише скривених симбола. Најбољи у категорији Опстанак, који су за два дана прешли око 60 километара и показали највећу способност сналажења у природи су Влада Панић, Владимир Ранковић и Драган Станковић из тима Синови шуме. Најсналажљивији тим у категорији Авантура био је тим Сељачине, који је освојио највише поена. У категорији Породица која је ревијалног карактера, најмлађи љубитељи природе су такође провели ноћ под шаторима, уз ватру, на ливадској површини код Водене пољане.

9d54c5a1679929d66a4375de47a202fc

Теленор је омогућио брзи интернет и добру покривеност дуж целе руте којом су пролазили такмичари категорије Авантура, поручују из ове компаније. Теленор Паметна мрежа тренутно покрива 85 посто становника Србије. Додатном инвестицијом од 10 милиона у наредних шест месеци покриће се цела Србија брзим интернетом, односно 99 посто становника наше земље, а брзи 3Г интернет биће доступан где год постоји сигнал за мобилни телефон.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена