Здрава Србија ужичким напредњацима: Не пљујте у бунар из кога пијете воду!

0 770

Након што се Градски одбор СНС-а Ужице обратио јавности и рекао да су апсолутно оправдали поверење грађана које им је указано, огласио се и Градски иницијативни одбор Здраве Србије Ужице који су у свом саопштењу рекли да поред свих обећања која је СНС грађанима обећао, Чајетина је та која Ужичане и даље бесплатно снабдева пијаћом водом.

Здрава Србија насловна

Саопштење преносимо у целости:

,,Апсолутни шампион у дисциплини улизиштва првом визионару Србије, Тихомир Петковић, широј јавности познат по бестидностима типа „председник Вучић ће решити проблем откупне цене малина, као што је и све друго решио“ и „дубоко верујем да је председник Вучић једини који може ставити овај аеродром у пуну функцију“, изгледа да се грдно наљутио на Здраву Србију (ЗС) зато што му је поручила да напредњачке распикуће немају право да своме тајкуну поклањају 2.213 хектара најатрактивнијег државног земљишта на Златибору, а да „Петковићи могу да поклоне Вучићима своје имање, али не и аеродром Поникве.

Прво, освојити трећину подршке у Севојну на изборима који су, по неравноправности учесника у изборној трци, личили на севернокорејске није дебакл, него подвиг због чега смо захвални свим тим храбрим Севојничанима! Али, дај баш да видимо шта је то од, током кампање у којој су у Севојно похрлили премијерка и чак седам (!) њених министара, не рачунајући гратис Ацу Лукаса, најављених милијарду евра напредњачких инвестиција, заиста и реализовано у вароши од седам хиљада становника, од дана избора на којима су листа „Зато што волимо Севојно“ и њен кандидат за председника општине Александар Вучић освојили две трећине гласова? Баш ништа! А човек који је заслужио оволику подршку већине Севојничана (АВ) и даље није у Севојну, већ на Андрићевом венцу у Београду! Ужичка Здрава Србија поручује, уз опоро подсећање да бунар без дна који Петковић и остале Вучићеве шлихтаре из ужичке власти годинама копају о државном трошку, и кроз који је већ неповратно исцурило 400 милиона динара, а пригодом избора у Севојну држава им обећала још 300 милиона, није ни близу привођења намени, због чега Ужичане, пијаћом водом, и даље, банбадава, снабдевају комшије из Чајетине!”, наводи се у саопштењу Градског иницијативног одбора ЗС Ужице.

Извор: Глас Западне Србије

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена