Ванредно коло зоне „Дрина“: СЛОГА ББ – СОВЉАК 5:1 (2:1)

0 1.097

Другог маја одиграно је ванредно коло зоне „Дрина“, осталих зона и српских лига. Фудбалери Слоге из Бајине Баштедочекали су тим Совљака из истоименог места код Ваљева. Пред око 200 гледалаца Бајинобаштани су изборили победу од 5:1. Три дана раније истим резултатом савладали су у гостима Борац из Лознице.

Играчи Совљака и Слоге Фото: Дрина Инфо
Играчи Совљака и Слоге Фото: Дрина Инфо

Мрежу Ваљеваца први је начео Филиповић у 7. минуту после доброг паса Вуковића. Десетак минута касније већ је било 2:0. Андрић је набацио лопту из корнера, а штопер Максимовић послао  је у мрежу. Следе стални напади домаћина, али и непрецизни ударци његових нападача. У 30. минуту Рашић је постигао гол за госте. Била је то необична ситуација. Приликом покушаја да интервенише, голман Голубовић се повредио па је лопта отишла иза његових леђа. Да тога није било, сигурно би сачувао своју мрежу. Помоћ му је пружана неколико минута, резервиста Живановић био је већ на путу да га замени, али је физиотерапеут Радић успео да опорави Голубовића па до измене није дошло.

Детаљ са утакмице Фото: Дрина Инфо
Детаљ са утакмице Фото: Дрина Инфо

У другом полувремену Слога је наставила са нападима. У 60. минуту Филиповић постиже свој други гол. У 75. минуту било је 4:1. Гол је дао резервиста Митровић на пас Јанковића. Серију голова завршио је Божић у 78. минуту удрацем са 17 метара.

– Знали смо да смо пуно квалитетнији тим од Совљака, али није лако добити „унапред добијене утакмица“. Добро смо почели, па смо наставили са промашајима. Дошло је до незгоде са Голубовићем и примљеног гола. Друго полувреме било је пуно боље за нас па се стигло до високе победе – каже за Дрина инфо тренер Ратко Веселиновић.

Слога је утакмицу почела у саставу: Голубовић, Андрић, Вуковић, Марјановић, Максимовић, Ж. Костадиновић, Ивановић, Божић, Јанковић, М. Костадиновић, Филиповић. Тренер Веселиновић направио је три измене. Уместо Марјановића ушао је Николић, Ивановића је заменио Митровић, а Филиповића Мијатовић.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена