Одбојкашице Таре без изгубљеног сета освојиле трофеј у Братунцу

0 292

Одбојкашице Таре из Бајине Баште освојиле су прво место на међународном турниру за кадеткиње који је одржан 02. маја у Братунцу. На турниру у оквиру 17. Дана културе и спорта – „Ђурђевдански дани – Братунац 2018“ учествовало је девет екипа из Србије и Републике Српске а екипа из Бајине Баште није изгубила ниједан сет у току турнира.

Фото: ОК Тара
Фото: ОК Тара

„Ово је велики успех играчица 2002 -2003. годиште, јер су на турниру учествовале веома озбиљне екипе. Ми смо у клубу после промене тренера млађих селекција уместо Зорана Јекића поставили Ристовић Милорада, који се доказао у сениорској селекцији водећи екипу у Другој лиги и то се показало као добар потез јер смо одмах направили одличан резултат. Наше играчице 2002. и 2003. годишта су сигурно најталентованије од када се игра женска одбојка у нашем граду, ми смо им омогућили да имају добре услове за тренинг и рад али са предходним тренером нисмо могли да направимо неки значајан резултат. Увек смо били трећи или четврти. Сад сам сигуран да ћемо у следећој сезони са овим играчким кадром имати добре резултате а наших 100 играчица у млађим селекцијама показатељ су да добро радимо са децом.П осебно напомињем да са играчицама раде професори физичког васпитања Драгана Лукић Јовановић и тренер Ристовић, а то управо тако и налаже Закон о спорту наше државе.“ изјавио је председник ОК „Тара“ Михаило Јевтић

Награда за прво место Фото: ОК Тара
Награда за прво место Фото: ОК Тара

„Очекује нас у мају месецу одлазак на још неколико турнира у Србији и суседним државама  као и фестивал одбојке на улицама Бајине Баште. Почетком јуна је прослава 20 година од оснивања клуба а за ту прилику организоваћемо одбојкашке турнире у нашој хали за све такмичарске селекције осим сениорки.“ саопштава Јевтић.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена