Упис у школицу спорта КК „Омладинац“

0 31

КК „Омладинац“ из Бајине Баште врши упис у школицу спорта за децу и млађе узрасте, од 4 године и старије. Дођите са Вашим дететом у просторије спортске хале у Бајиној Башти радним даном у времену од 18 до 20 часова и упознајте се са нашим радом.

Омладинац Златибор насловна

У школици радимо (учимо) елементе гимнастике и атлетике усмерене на развој моторике и координације као и елементе карате спорта и све то кроз игру. Са наведеном групом радимо 3 пута седмично, понедељак-среда-петак од 17 часова. С обзиром на узраст, програм пружа адекватну основу за даље бављење различитим спортским дисциплинама. Програм тренинга је прилагођен узрасту.

Разним забавним и интересантним вежбама, деца у карате школи „Омладинац“ развијају координацију, равнотежу, гипкост, снагу, смањују страх, повећавају сигурност, више верују у своје могућности, боље решавају моторичке проблеме, постају отворенија, комуникативнија. Све се то преноси и у свакодневни живот и активности код куће, у вртићу и на улици, што значајно утиче на њихово целокупно моторичко понашање и формирање боље структуре личности детета, а касније и одраслог човека. Кроз овакав метод рада, трудићемо се да код деце развијемо жељу за новим сазнањима и сталним учењем новог, што свакако мора бити једна од битних карактеристика модерног човека.

КРОЗ ИГРУ И ЗАБАВУ ДЕЦА РАСТУ И РАЗВИЈАЈУ СВОЈЕ МЕНТАЛНЕ И ФИЗИЧКЕ СПОСОБНОСТИ…

TВОЈ ИЗБОР МЕЊА СВЕ, НЕКА ТВОЈ ИЗБОР БУДЕ „ОМЛАДИНАЦ“

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена