У суботу дерби, Слога дочекује Слободу из Ужица

0 365

У суботу, 28. септембра, игра се дерби утакмица јесењег дела Западно-моравске зоне у којој Слога из Бајине Баште дочекује Слободу из Ужица. Утакмица се игра од 15 часова на градском стадиону „Милош Милутиновић – Плава чигра“. Подсећамо да клуб из Подриња после шест кола има максималан учинак и пуни оптимизма дочекују госте из Ужица који су тренутно други на табели.

Луг стадион ФК Слога утакмица насловна

– У јесењем делу првенства до сада смо одиграли шест утакмица и забележили максималан број бодова. Задовољан сам како је екипа до сада функционисала и надам се да ће остати тако и до краја првенства. Надам се да можемо испунити оно што смо обећали а то је борба за сам врх табеле и ако се указе прилика, а требало би, да уђемо и у виши ранг такмичења – Српску лигу. Екипу смо појачали са неколико играча у летњем прелазном року а у клуб се вратила и четири играча из Бајине Баште који су били у другим клубовима. – каже председник клуба Предраг Живковић.

-Kлубови Слобода и Будућност су озбиљни кандидати за прво место и ниједног секунда ми их не потцењујемо. Сваки дерби је прича за себе али ми верујемо да можемо да извучемо повољан резултат. За нас је свака утакмица дерби и идемо на победу. Позивам све љубитеље спорта да у суботу дођу у Луг и да са фер и спортским навијењем нам помогну да дођемо до нових бодова.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена