Стендђап комедија „Бити Станоје“ у петак у Бајиној Башти

0 7

У петак, 21. јуна, од 20 часова у градском биоскопу у Бајиној Башти публика ће имати прилику да ужива у занимљивом програму познатог глумца Пеђе Васића. Продаја улазница у галерији и канцеларији Установе ‚‚Kултура‚‚ почиње од 17. јуна а цена је 300 динара.

62158432_1168556500019109_9019957687021993984_n

Пеђа је дете глумац. Славан је од пре него што је постао пунолетан.  Сви су на томе нешто зарадили: био је „Бијело робље“, платио је школарину Антимедији… плаћа школарину и сада  и тако даље… Људи га цимају да се слика са њима, само да би зарадио лајкове… а он ни ове године нема пара да оде на море… Тако је дошао на идеју да сам нешто заради на својој слави. И ето… одлучио се за стендап. Стенђап. Пикантантна тезга, пуна експлицитних садржаја, приватних фора, таблоидних глупости и смеха до суза … скоро па ријалити у ком ће најшира публика сазнати како је то бити Станоје.

Васић у овом глумачком пројекту тумачи седам ликова, од великана руске књижевности, преко балета из Гњилана, изводи песму “Пукни зоро” на свим светским језицима (укључујући и мађарски), говори азбуку од А до Ћ у комичком кључу, прича есеј о Хари Потеру без муцања на енглеском, пева цензурисане хитове из дечјих представа (без цензуре), спроводи анти интернет кампању и још пуно тога.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена