Sloga na startu u problemima: TRENER VESELINOVIĆ OPTIMISTA

0 444

U zimskoj pauzi Sloga je napravila veliki pomak da bi što spremnija ušla u prolećnu sezonu zone Drina. Kontrolne utakmice pokazale su da sve ide na bolje. Ipak, pred susret sa Polimljem , kandidatom za tron, javili su se problemi u igračkom kadru.

– U nastavak prvenstva ulazimo sa dosta izmenjenim sastavom, a i ja sam novi trener. U finišu priprema zabrinule su nas povrede golmana Dejana Golubovića i Marka Rakića pa je na golu stajao poletarac Aleksa Živanović. Povrede muče Miluna Božića i Dejana Tarabića tako da će se sastav znati tek pred samu utakmicu. Hendikep je i to što nijednu kontrolnu utakmicu nismo odigrali na svom travnatom terenu. Radili smo i igrali utakmice na terenu manjih dimenzija sa veštačkom travom. Ipak, idemo na pobedu. Mislim da imamo snage da do nje stignemo – kaže za Drina Info šef stručnog štaba Ratko Veselinović.

Trener Sloge Veselinović savetuje igrače Foto: Drina Info
Trener Sloge Veselinović savetuje igrače Foto: Drina Info

Posle više decenija gledaoci će u subotu morati da kupe ulaznicu za utakmicu Sloge sa Polimljem. Susret počinje u 14 časova i 30 minuta, a cena ulaznice je svega 100 dinara. Prema rečima predsednika kluba Predraga Živkovića uskoro će se pojaviti pretplatne karte za celu godinu.

Drina Info

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena