Шанса за посао – Сајам запошљавања у Бајиној Башти

0 483

Национална служба за запошљавање Филијала Ужице организује Сајам запошљавања који ће се одржати у петак,08. марта 2019.године, од 12:00 до 14:00 часова, у Спортској хали у Бајиној Башти.

Национална служба за запошљавање

Своју понуду слободних послова представиће 17 послодаваца из Бајине Баште који су исказали потребу за преко 150 радника различитих профила и степена квалификација: кројача, шивача, пеглера, конфекционара, конобара, кувара и помоћних кувара, пекара и посластичара, спремачица, електричара, електромонтера, електротехничара енергетике, бравара, лимара и заваривача, возача, виљушкариста, инжењера пољопривреде и прехрамбене техологије, радника у преради воћа и поврћа, хигијеничара, помоћних радника, рецепционара, дипломираних инжењера грађевине, архитектуре као и сарадника продаје на терену и агената осигурања.

Незапослени ће на сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе им се и предају своју радну биографију, али и да сазнају све детаље о понуђеним радним местима.

На штанду Националне службе незапослени и послодавци ће моћи да добију све информације о актуелним програмима НСЗ за подстицање запошљавања, а незапослени ће добити и помоћ у писању радне биографије.

Из Националне службе подсећају кандидате да на Сајам понесу више примерака своје радне биографије.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена