Промоција Башта феста на Сајму туризма

0 507

У главном дану 40. Међународног сајма туризма у Београду одржана је промоција петог Башта феста који ће се одржати од 5. до 8. јула у Бајиној Башти. У централном делу штанда Западне Србије присутнима су се обратили најважнији чланови тима који организује Башта фест а затим је дружење са посетиоцима настављено на штанду Бајине Баште.

Глумац Славен Дошло на промоцији Фото: Дрина Инфо
Глумац Славен Дошло говори на промоцији Фото: Дрина Инфо

Башта фест је интернационални фестивал кратког играног филма који своје место већ налази и у међународним оквирима а у Бајину Башту и регион Подриња већ неколико година уноси нову позитивну уметничку енергију.  На промоцији на Сајму туризма се највише причало о богатом филмском и музичком програму који и ове године очекује посетиоце фестивала у градићу на Дрини  али и о идеји децентрализације културе за шта је Башта фест можда и најбољи пример у Србији.

Присутне су са Башта фестом упознали директор фестивала Јован Јелисавчић, уметничка директорка Маја Шуша, селектор филмског програма, редитељ Никола Љуца и глумац Славен Дошло који је и промо лице фестивала.

Фото: Дрина Инфо
Фото: Дрина Инфо

Током промоције екипи Башта феста су се придружили и глумци и пријатељи фестивала Марија Бергам, Милица Гојковић, Ива Кевра и Милош Ђуровић да би по завршетку обраћања јавности дружење било настављено на штанду Бајине Баште.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена