Позив за јавну расправу о нацрту измена и допуна плана јавних инвестиција општине Бајина Башта за 2023. годину

0 756

У складу са Закључком 01 Број:06-14/2023 од 02. јуна 2023. године, којим је утврђен нацрт Измена и допуна Плана јавних инвестиција општине Бајина Башта за 2023. годину, Општинско веће општине Бајина Башта, у п у ћ у ј е

Позив за јавну расправу о нацрту  измена и допуна плана јавних инвестиција општине Бајина Башта за 2023. годину

           Позивају се сва заинтересована физичка и правна лица у општини Бајина Башта да узму учешће у јавној расправи о нацрту Измена и допуна Плана јавних  инвестиција општине Бајина Башта за 2023. годину, која ће трајати у периоду од 02. јуна до 17. јуна 2023. године, достављањем примедби, предлога и сугестија у писаној форми на адресу: Општина Бајина Башта-Општинском већу, Ул. Душана Вишића број 28, 31250 Бајина Башта, или електронском поштом на адресу: sobb@mts.rs.

Усмена јавна расправа о нацрту Измена и допуна Плана јавних инвестиција општине Бајина Башта за 2023. годину одржаће се на дан 16. јуна 2023. године, у сали општине Бајина Башта, Ул. Душана Вишића број 28, Бајина Башта, са почетком у 10,00 сати.Позивају се сви заинтересовани да присуствују и узму учешће у усменој јавној расправи.

                                                                                    ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

                                                                                               ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ

                                                                                                      Весна Ђурић

Документацију уз овај позив можете погледати ОВДЕ.

Пројекат „Бајина Башта инфо“ суфинансира се средствима из буџета општине Бајина Башта, ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства. 

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена