Башта фест интервјуи

0 346

Башта фест, интернационални фестивал кратког играног филма посећује све већи број гостију, Бајинобаштана и гостију из земље и света. За време трајања Башта феста Бајину Башту посети велики број познатих глумаца који имају само речи хвале. Волонтери Башта феста разговарали су са нашом младом, али веома познатом глумицом Драганом Мићаловић и члановима Башта фест тима Немањом Веселиновићем и Вуком Папићем.

Башта Фест

БФ волонтери: Какви су утисци и да ли сте раније долазили на Башта фест?

Драгана Мићаловић: Утисци су сјајни, као и увек, на Башта фест сам долазила задње три године, нажалост, прошле године нисам могла да дођем, па ми је чак и гледање фотографија било веома тужно. Башта као да ме увукла у себе и она је моје средиште сваког лета. Имам обичај да кажем Башта је љубав, људи у Башти су љубав.

Били сте и претходних година на Башта фесту претходних година,да ли се нешто променило,има ли нешто ново?

– Свакако, моји пријатељи Маја и Јован су се потрудили да све то подигну на виши ниво, заиста је невероватно колико тога се променило за годину дана. Башта фест је постао озбиљнији и посећенији фестивал.

Како вам се свиђају пројекције?

– Скоро сам стигла па сам сада била на пројекцији, али то што је биоскоп био попуњен до последњег места говори о томе да су пројекције биле сјајне.

Да ли ћете наставити да долазите?

-Да, наравно, пратићу Башта фест сваке следеће године.

БФ волонтери: Какви су утисци о Башта фесту и да ли сте били раније?

Немања Веселиновић: Генерални утисци су довољно добри да су ме натерали да останем у тиму Башта феста већ пет година.

Која је ваша улога у Башта фесту?

– Ја сам технички директор фестивала, дакле, ту сам да се постарам да све пројекције у техничком смислу прођу како треба.

Како вам се допада Бајина Башта и да ли ћете наставити да долазите?

– Наравно, био сам у Бајиној Башти и пре почетка феста, диван град, одише посебном енергијом, људи су веома љубазни и позитивни.

БФ волонтери:Која је ваша улога у тиму и да ли сте били раније?

Вук Папић: Ту сам из фото и видео тима, у тиму сам задње три године, у то ме укључио мој класић Владимир Ðурић. Башта фест је манифестација која презентује град у најбољем светлу.

Да ли сте раније били у Бајиној Башти?

-У Бајиној Башти тражим уточиште од градске вреве,с обзиром да сам из Ужица често долазим.Одржавање фестивала на оваквом месту је пун погодак.

Да ли ћете наставити да долазите?

-Наравно.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена