БАЈИНА БАШТА: Почела подела Поносних картица

0 613

Родитељи троје и више деце,од којих је бар једно малолетно,од данас могу преузети Поносне картице и у Бајиној Башти. Са овим картицама могу остварити попусте или бити ослобођени од плаћања у правним субјектима који су се укључили у акцију „Цена минус за 3 +“, коју је покренуо Покрет за децу Три плус из Чачка, а придружила јој се и општина Бајина Башта.

Подела првих поносних картица “Цена минус за 3+” намењених породицама са троје и више деце уприличена је данас у Туристичком инфо центру и сувенирници у Бајиној Башти, где власници ових картица такође могу остварити попуст од 15 % на куповину свих производа.

Прве поносне картице родитељима који имају на њих право уручили су председница општине Бајина Башта Весна Ђурић и помоћник председника општине за спорт, омладину и туризам Миленко Ордагић у присуству представника удружења „Покрет за децу 3+“ из Чачка. Сви родитељи који су поднели захтеве за поносне картице могу их подићи у Општинској управи Бајина Башта, тренутно је урађено преко 70 картица у Бајиној Башти, а сви који испуњавају услове могу сваким радним даном поднети захтев за добијање Поносне картице.

Прве добитнике Поносних картица у Бајиној Башти поздравили су председница општине Бајина Башта Весна Ђурић и председник Покрета за децу 3+ Владица Гавриловић уз најаву да ће се уводити и нове олакшице за власнике ових картица.

Списак правних субјеката који су одобрили попусте за власнике Поносних картица можете погледати овде.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена