Пети Хилс Ап фестивал од 9. до 12. августа

0 344

Јубиларни, пети по реду Хилс Ап фестивал и ове године доноси звучна имена и на својеврстан начин обележава једну епоху на Златибору уз најаву великих измена за наредну годину.

Фото: Промо
Фото: Промо

И ове године три дана, на две бине са новим датумом, од 09. до 12. августа на Тић пољу уживамо у доброј музици и најбољем друштву. Сигурно је да ће врелину августовских вечери са почетком од 20 часова уз пиво додатно зачинити и великани домаће рок сцене у виду Рибље Чорбе, Кербера, Партибрејкерса пре свега док ће у оквиру ШУМА стејџ-а наступити Илија Ђоковић, Andrew Meller, Tebra, Peter Portman, Mene и још многи други. Они ће свој звук представити публици међу златиборским боровима и потрудити се да дочекамо златиборска свитања уз добре битове.

Hils Up 2018

Бројна изненађења организатори припремају за све посетиоце фестивала и Златибора у недељи одржавања ХилсАп фестивала. Поред дневних журки, промоција у сарадњи са спонзорима фестивала сви који на својој руци буду имали наруквицу ХилсАп фестивала имаће бројне попусте на услуге и садржаје на самом Златибору које обезбеђују партнери фестивала.

Карте у прве две фазе су распродате и тренутно се могу купити у свим Win Win радњама у земљи или на сајту www.hillsup.org по цени од 2000 динара. Појединачне карте за свак вече могу се купити на улазу на фестивал по цени од 800 динара.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена