Основна школа „Свети Сава“ партнер друге међународне педагошке конференције

0 170
ОШ „Свети Сава“ из Бајине Баште је била партнер Друге међународне  педагошке конференције „Припрема кадрова за дигиталну економику“, која је одржана у 24 земље, 15. октобра 2020. године. Органозатор је било ДОО „Међународни образовни клуб“ из подршку Росотрудничества,  државног органа извршне власти РФ.
Час руског језика у школи

На конференцији је било више од 500 учесника у Москви, преко 16000 онлајн учесника, 42 тима педагога са учешћем у Стратешком заседању, 34 платформе за лично учешће у конференцији, 6 формата активности на конференцији и 62 спикера и модератора.
Школу је представљала професорка руског језика Олгица Филиповић, учествујући са видео снимком примене дигиталних технологија на часовима руског. Поносни смо на ову сарадњу која је пружила нова знања из области односа породице и школе у условима дигиталног образовања. Тематика конференције је врло актуелна и укључује све учеснике образовног процеса, приказује нове дигиталне технологије при основној припреми, нове комплексне технологије, средства практичне примене и нова помоћна средства.

 

Дрина инфо портал

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена