О.К. ДРИНА: Борба за полуфинале државног првенства

1 212

Пионирска селекција О.К. „Дрина“ у недељу 22. марта, са почетком у 16:00 часова у спортској хали у Бајиној Башти игра одлучујућу утакмицу против екипе „Такова“ из Горњег Милановца. Максимална победа у овој утакмици над директним конкурентом за 2. место, у великој мери би повећала шансе Бајинобаштана да се пласирају у полуфинале првенства Србије за пионире.

– Ово је  одлучујућа утакмица за пласман у полуфинале. Екипа „Такова“ нам је директан конкурент за 2. место у нашој лиги, које нас практично сигурно води у даље такмичење. Пласманом у полуфинале државног првенства би заиста био велики успех за ову генерацију и сигурно велика сатисфакција за све нас у клубу.- каже Дарко Лечић, тренер пионирске селекције О.К. Дрина.

pioniri
Пионирски састав О.К. „Дрина“

-Хтео бих да, у име целе екипе,  позовем све наше суграђане, да у недељу од 16:00 часова дођу у спортску халу и да нам пруже подршку у овом веома важном мечу. Подршка навијача нам веома значи и сигурно је да ћемо лакше доћи до доброг резултата уз испуњену халу. Уједно желим и да се захвалим свим нашим верним навијачима који су нас до сада пратили и помагали нам да остваримо добре резултате. – поручује Давид Милосављевић, капитен пионира О.К. „Дрина“.

Ови млади момци су својим играма и залагањем свакако заслужили подршку и пуну халу која ће их у недељу носити до успеха.

1 коментар
  1. Sve za casnu i postenu Bajinu Bastu каже

    Svi smo u hali u nedelju u 16h!!!

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена