На Златибору се очекује и до 25.000 гостију дневно

0 463

За васкршње и првомајске празнике на Златибору се очекује и до 25.000 гостију дневно. То је оценио Владимир Живановић, директор ТО Златибор и додао да су смештајни капацитети попуњени са више од 95 одсто, те да су поједини хотели понудили и значајне попусте.

Трг на Златибору данас Фото: Дрина Инфо
Трг на Златибору данас Фото: Дрина Инфо

Највећи број гостију је већ стигао, а како је додао Живановић, домаћини су се потрудили да понуде богат и разноврстан програм. Популарну Стопића пећину и водопад у Гостиљу гости ће моћи да посете свим данима, али и Музеј Старо село, Дрвенград и Шарганску осмицу у Мокрој Гори, као и друге популарне дестинације. Ски-центар Торник, који ће бити отворен од 27.априла до 5. маја понудиће вожње панорамском жичаром и друге летње садржаје.

Златибор Дрина Инфо
Златибор данас Фото: Дрина Инфо

Љубитељима активног одмора нуде се уређене и обележене пешачке и бициклистичке стазе, школе јахања, као и адреналински изазови у Авантура парку у центру Златибора и вожње зип-лајном у Љубишу.

Припремљен је и музичко-забавни програм, па ће у Дино парку бити приређени ускршни и првомајски карневали, а у спортској дворани Wаи Таи концерти Ане Бекуте (2.маја), Саше Матића (3.маја) и Лексингтон бенда (4.маја).

Текст: Н.К. Извор:Данас

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена