МОСТ ФЕСТ 2015: У наредних десет дана комплет улазница 600 динара

0 483

Спортско-туристички центар „Бајина Башта“ од 01. маја почиње продају улазница за овогодишњи Мост Фест који се у оквиру 22. Дринске регате одржава 17. и 18. јула. Продаја улазница ће се вршити кроз дистрибутивну мрежу Гигс Тикс која поседује преко 50 продајних места у Србији као и продају у Босни и Херцеговини и Црној Гори.

2015 REGATA visual 2

 

Цена комплета улазница за обе вечери Мост Феста је 1200 динара и није могућа куповина појединачних улазница. Из Службе за туризам СТЦ „Бајина Башта“ наглашавају да је за наше суграђане омогућена дупло повољнија цена тако да ће у наредних десет дана сви моћи да купе комплет улазница за обе вечери по цени од 600 динара. Улазнице по повлашћеној цени од 600 динара се могу купити само у Туристичком инфо центру у Бајиној Башти а из СТЦ-а апелују на суграђане да искористе ову повољност.

IMG_0957

„У недељи пред саме концерте цена улазница ће бити 600 динара за прво вече Мост Феста и 1200 за друго. Све улазнице поседују висок степен заштите и јединствени бар код а по први пут на улазима на концерте улазнице ће очитавати бар код читачи. Број улазница је ограничен у складу са могућностима излетишта Рача да безбедно прими одређен број посетилаца. Све додатне информације о продају улазница можете добити у Туристичком информативном центру у Бајиној Башти на број 031/866903.“ – саопштавају из Службе за туризам СТЦ „Бајина Башта“.

Дрина Инфо Портал

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена