КК „ОМЛАДИНАЦ“: Жетва медаља на Купу уже Србије

0 918

Данас је у Рашкој одржан Куп уже Србије у каратеу за кадете, јуниоре и сениоре. Изузетан резултат на овом такмичењу остварили су каратисти „Омладинца“ из Бајине Баште. Уз седам медаља у појединачној конкуренцији бајинобаштански каратисти из Рашке у Подриње су донели чак две златне медаље у екипној конкуренцији.

Фото: Дрина Инфо

Златну медаљу избориле су кадеткиње екипно у борбама, а екипу су чиниле Маша Селинић, Јана Печеница и Сара Радовановић. Јуниорке екипно  у борбам су такође заблистале и освојиле злато, а екипа је наступала у саставу Анђела Ивановић, Валентина Максимовић,Татјана Максимовић и Маја Додић.

Фото: Дрина Инфо

У појединачној категорији Маша Селинић је освојила златну медаљу у конкуренцији кадеткиња у борбама -54 kg. Код јуниорки Анђела Ивановић je у борбама -59 kg освојила сребро, a Валентина Максимовић је била друга код јуниорки у борбама – 53 kg.

Фото: Дрина Инфо

Валентина Вуковић je освојила две медаље и то у две узрасне категорије. Код јуниорки у борбама +59 кг освојила је сребро, а у борбама у категорији сениорке -68 kg бронзану медаљу.

Маја Додић и Татјана Максимовић су код јуниорки у борбама – 59 kg освојиле бронзане медаље.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена