КАРАТЕ: Изузетан успех на Првенству Србије

0 461

Минулог викенда у Крагујевцу је одржано Првенство Србије у каратеу за млађе узрасне категорије (полетарци, пионири, наде). Кроз претходне квалификационе турнире, учешће на Првенству Србије изборило је преко 1100 такмичара, међу њима и 11 чланова КК „Омладинац“ из Бајине Баште. Млади Бајинобаштани остварили су феноменалан успех са освојене 4 медаље.

Најзапаженији резултат остварила је Маша Селинић, која је у категорији нада -45 кг постала вицешампион Србије. Сребрну медаљу Маша је освојила у изузетно јакој конкуренцији, што даје додатну тежину оствареном резултату.

На слици: КК "Омладинац", Фото: Дрина инфо
На слици: КК „Омладинац“, Фото: Дрина инфо

Троје такмичара „Омладинца“ освојило је бронзане медаље. Јана Печеница је освојила одличје у категорији нада +50 кг а Анастасија Ивановић у категорији нада -50 кг. Треће место освојио је и Лука Ђокић у катама у категорији нада.

Женска екипа нада у саставау Сара Радовановић, Маша Селинић, Јана Печеница и Јана Павловић била је надомак медаља али су нажалост изгубиле одлучујући меч тесним резултатом.

На слици: КК "Омладинац", Фото: Дрина инфо
На слици: КК „Омладинац“, Фото: Дрина инфо

На Првенству Србијр запажене наступе остварили су и остали такмичари: Мара Живановић, Анђела Живановић, Сара Филиповић, Лука Симић и Ивана Лукић.

-Заиста смо сви у клубу презадовољни оставреним резултатима на Првенству Србије. Слободно можемо рећи да су ове четири медаље вансеријски резултат и свима у клубу једно велико признање. Нас већ за викенд очекују нова искушења на три турнира.- каже за наш  портал Миленко Ордагић, председник КК „Омладинац“.

Дрина инфо портал

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена