ФУДБАЛСКИ ВИКЕНД: Слоги бод, Перућцу три

0 265

У четвртом колу Западно-моравске зоне Слога је на свом терену освојила само бод у игри са ЛКФ Младости из Лучана. Почетак је био одличан. Божић је  у 3. минуту главом захватио лопту и послао је у мрежу Радојичића. Два минута касније Костадиновић је био у прилици а у 21. Ивановић. Почетак другог полувремена протекао је у знаку Слоге. У 48. минуту шансу није искористио Ивановић. Уследиле су још три шансе Николића, Ивановића и Јашића. Срећа је сваки пут била савезник Лучанаца. Гол за бод постигао је њихов најбољ појединац Иван Томић у 60. минуту. Он је, као бонус, играо за Слогу у време кад је била у Српској лиги. Тренер Владислав Росић на терен је извео састав у коме су били Голубовић, Андрић, Милосављевић, Ђурић, Костадиновић, Ђорђевић, Ивановић, Божић, Живановић,  Николић, ( Тарабић), Јашић.

На слици: Детаљ са утакмице Слога-ЛФК Младост
На слици: Детаљ са утакмице Слога-ЛФК Младост

Треба рећи да су гости од 63. минута играли са играчем мање због искључења. Слога је 4. на табели. Наредну утакмицу игра у гостима против Севојна.

Кадетска селекција Слоге  на свом терену победила је Полимље из Пријепоља са 5:2. Пионири Слоге у игри са Слободом из Чачка у СЦ“Браћа Милутиновић“ освојили су бодове после убедљиве победе од 6:0. Омладинсски тим Слоге  одложену утакмицу против Златибора играће у среду 17. априла  код куће са почетко  у 16 часова и 30 минута.

Представници Бајине Баште у Златиборској окружној лиги били су домаћини. Перућац је угостио Лауша, а Вишесава  Савинца. Перућани су победили са 6:0. Држе четврто место , а у следећем колу гостују код Првог партизана из Ужица. Вишесава је поклекла па је изгубила од Савинца са 1:2. Остала је на 11. месту. Идуће недеље следи јој гостовање Лаушу.

 

Дрина инфо

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена