ФК СЛОГА: Ваљевци држе кључ од Српске лиге

0 491

У претпоследњем колу зоне Дрина сви кандидати за прво место забележили су победе. Ледер ФАП са 3:1 савладао је Слогу из Сјенице, Златибор је са 4:2 надиграо Осечину, а Слога је сјајним голом Милуна Божића славила у игри са Полимљем. Поредак је остао исти. ФАП има бод више од Слоге и Златибора.

Тренер Слоге Александар Петаковић
Тренер Слоге Александар Петаковић

-Знали смо да ће утакмица са Полимљем бити тешка, тренер Иван Чанчаревић одлично поставља одбрану и прети контрама и дугим лоптама. Осујетили смо те покушаје, дали гол, имали још неколико шанси. Најважније је да смо узели три бода, мирно идемо у Севојно да победимо и сачекамо исход у Ваљеву где Раднички дочекује ФАП-а –каже тренер Бајинобаштана Александар Петаковић.
Екипа Радничког практично држи кључеве од Српске лиге. Комбинација има пуно. Слога сигурно улази у Српску лигу, ако савлада Севојно, а ФАП не победи у Ваљеву. Има варијанти по којима би и бод у Севојну био довољан за славље Подрињаца jер им је међусобни однос са остала два кандидата најбољи.
-Комплетни смо, осокољени серијом победа па рачунамо да победимо и фењераша Севојно. Прво мора да урадимо што је до нас, а онда да очекујемо исходе са другох терена. Убеђени смо да ФАП не може доћи до победе против Радничког који има одличан тим. Ваљвци су нам код куће узели бод што у коначном пласману може да нас кошта ранга. Не сумњамо да ће играти поштено као и против нас и то ће бити довољно да Прибојци не стигну до победе. Очекујемо подршку наших верних навијача у Севојну са надом да ћемо се радовати заједно повратку у Српску лигу- каже председник клуба Раде Сарић.

В.М.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена