Финале „Спортских игара младих“ на Копанику

0 887

За викенд се на Копаонику одржавају финална такмичења овогодишнјих „Спортских игара младих“. Бајина Башта ће на овом такмичењу имати представнике у две дисциплине, одбојци и баскету. Млади бајинобаштански спортисти данас су, у пратњи својих тренера, кренули пут Копаоника, где ће се задржати до недеље.

На слици: Бајинобаштански спортисти Фото: Дејан Тимотијевић

– Женска одбојкошка екипа и мушка екипа у баскету представљаће наш град у финалу „Спортских игара младих“. Наши млади спортисти су у пратњи тренара Драгана Павловића и Милутина Станића данас отпутовали на Копаоник, где ће се задржати до недеље. Женска одбојкашка екипа је изборила пласман у финале победом на турниру у Чајетини, док су млади баскеташи освојили прво месту у Прибоју. Надамо се добрим резултатима. – каже Дејан Тимотијевић из Спортског савеза Бајина Башта.

Спортске игре младих највећа су спортска манифестација за децу и омладину на овим просторима, чији је основни циљ промоција здравог начина живота и пријатељства. Покровитељ наступа бајинобаштанских спортиста на играма је Спортски савез Бајина Башта.

 

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена