ЕКСКЛУЗИВНО: Наставља се рушење нелегалних објеката на обали језера Перућац!

4 383

Како сазнаје Дрина Инфо портал, сутра се наставља рушење нелегалних објеката на обали језера Перућац.

Наши извештачи са терена јављају да велики број власника нелегалних објеката самосталнo уклања своје објекте и одвозе материјал, како не би сносили тршкове рушења од стране ангажованог извођача.

Механизација за рушење
Механизација за рушење

Прва фаза решуња била је почетком маја ове године, када је уклоњено неколико објеката. Тада је Александар Симић, помоћник министра у Министарству грађевинарства изјавио да је држава решена да се избори са дивљом градњом и да ће бити уклоњени сви нелегални објекти из прве зоне заштите.

Неколико масеци касније делује да ће се тврдње помоћника министра и обистинити.

Дрина инфо портал

4 коментара
 1. Pravna drzava каже

  Cuh da i Nikolicu ruse u Beogradu na savskom nasipu

 2. Pravna drzava каже

  I nikolicu ruse ovog trenutka javljaju iz Beograda oreko Bajcetine

 3. ANA каже

  Ruse samo opet prave selekciju,lepse se preskacu,neznam razlog ali imam utisak da za koju godinu necemo smeti da pridjemo jezeru verovatno ce ministarka nekom pokloniti obalu ili je vec poklonjena Kusturici sto se vec godinu dana pominje u Beogradu,ali neka sto moramo mi da prilazimo jezeru ima pametnih kojima je to potrebnije.
  Ja mislim da bi trebali i kuce da nam pocnu rusiti sta ce namo kuce pogotovu nama koji nismo bliski vlasti ili bar javno nesimpatisemo Gospodu iz Vrha.

 4. anonimus каже

  „Materijal od srušenih objekata će biti samleven i od njega će biti napravljena staza za pešake pored jezera, jer to jezero i NP Tara su prirodne lepote koje pripadaju svim građanima Srbije, a ne onima koji su bespravno podigli kuće i samovoljno zauzeli javno dobro, navodi se u saopštenju koje je dobijeno iz ministarstva“ vesti radio Luna

  Vise nego smesno nisu u stanju da naprave 20 godina 200 metara puta na Tari oce da prave stazu za pesake koga vise ovi lazu. sto lepo nekazu moramo da napravimo mesto nekom od nasuh za posao. nije dzabe Kusturica govorio na godisnjici stranke. Nije dzabe vlasnik banseka poseko stabla u glavnoj ulici. Zato i nije cudo sto nam je predsednik drzave beogradjanin iz bajcetine sa laznom diplomom a sef vlade postavljen od strane drugih a ne naroda. I sta nas briga sto ce Tomine kuce na setalistu odbrbenom nasipu na Savi biti legalizovane novim zakonom sto se menja samo zbog njega. Zivot ide dalje a oni ce ostati jos @0 godina taman da nam decu nauce kako treba.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена