Бесплатна стручна обука из области угоститељства

0 823

У хотелу Гранд Торник на Златибору, у периоду од 19.03.2019. до 10.04.2019. организује се бесплатна обука за незапослена лица из Златиборског округа у профилима кувар, конобар и собарица. Обука има за циљ да незапосленим лицима повећа шансе за запошљавање кроз пренос савремених знања и вештина. По завршетку обуке, полазници добијају Уверење о стеченим компетенцијама које је акредитовало Министарство просвете, науке и технолошког развоја.

Кување насловна

Обуку спроводи Пословно удружење хотелско-угоститељске привреде ХОРЕС из Београда по акредитованим програмима образовања одраслих као јавно признати организатор активности образовања одраслих. На обуку се могу пријавити незапослена лица из Златиборског округа на е-пошту: imhos.hores@gmail-com и office@hores.rs. Пријаве се могу извршити најкасније до 18. марта.

Теоријску и практичну обуку спроводе врхунски предавачи у стварним радним условима у еминентним угоститељским објектима. Обука је бесплатна захваљујући подршци коју пружа пројекат Подстицање запошљавања младих у оквиру Немачко-Српске развојне сарадње – ГИЗ. Успешно завршени полазници добјају уверење о стеченим компетенцијама акредитовано од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја Р. Србије. За полазнике који заврше обуку постоји и могућност запослења у областима из којих се врши обука.

Услови за кандидате су следећи: морају бити незапослени, старост кандидата треба да буде од 18–35 година и треба да живе на територији Златиборског округа.

Пројекат Подстицање запошљавања младих спроводи се у оквиру Немачко-српске развојне сарадње, под покровитељством Министарства за економску сарадњу и развој (BMZ) СР Немачке у сарадњи са Министарством омладине и спорта Републике Србије. Пројекат спроводи Немачка организација за међународну сарадњу ГИЗ.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена