Бајинобаштани сјајни у трекинг лиги на Сувобору и Рајцу

0 46

Протеклог викенда одржана је још једна сјајна траил трка, у оквиру Трекинг лиге Србије. Права посластица за све љубитеље траила и трчања у природи, одржана је на обронцима планина Сувобор и Рајац, у оквиру „Дана чистих планина“, у организацији Планинарског клуба „Победа“ из Београда. Пред такмичарима су биле три руте: од 16 км, 25 км и 34 км. Око 300 такмичара из свих крајева Србије и из окружења, јесење боје планинских пејзажа, сунчано време и идеална температура за трчање, наговестили су од раних јутарњих часова да све учеснике очекује сјајна трка.

viber_image_2019-10-02_11-38-31

„Трибалион тим“ из Бајине Баште сјајно је презентовала Дијана Живановић, која је у трци на 25 километара, била више него доминантна, победивши остале такмичарке са предношћу од 20 минута (другопласирана), односно 32 минута (трећепласирана).
„Стаза је била фантастична, баш каква мени одговара! Успони и спустеви су се смењивали, ишли правилно један за другим. Већина девојака је кренула јако на старту, тако да сам у једном тренутку помислила да су неупоредиво јаче од мене. Ипак, како је трка одмицала, добијала сам све „окршаје“ на успонима и трку лагано привела крају. То само показује колико је Тара сјајна планина за тренинге и уопште траил трчање!“ – каже кроз осмех победница.

Дијана Живановић Фото: Дрина Инфо
Дијана Живановић Фото: Дрина Инфо

Од осталих Бајинобаштана, на трци су учествовали још и Предраг Драгичевић испред Планинарског клуба „Тара“ заузевши сјајно друго место на трци од 25 километара и Никола Живановић  из „Трибалион тим“ који је био 19.  на трци од 25 километара.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена