БАЈИНA БАШТА: Проглашена листа коалиције окупљене око СНС-а

0 3.287

Koалиција окупљена око Српске напредне странке прва је данас у 10 часова Општинској изборној комисији у Бајиној Башти предала листу за локалне изборе са именима 45 кандидата за одборнике.  Листу ”Александар Вучић – заједно можемо све” потписима је подржало око 1.000 грађана, а потписи су скупљени у рекордном року навела је носилац листе и председница Привременог органа у општини Бајина Башта Весна Ђурић. Општинска изборна комисија је после увида у сав приложени материјал прогласила ову листу под редним бројем 1.

На коалиционој листи међу кандидатима за 45 одборника у локалном парламенту осим напредњака налазе се и представници Српске радикалне странке, Партије уједињених пензионера Србије, Српске народне партијe Ненадa Поповићa и Покрет социјалиста.

Весна Ђурић се након предаје листе захвалила грађанима који су подржали СНС и коалицију окупљену око те политичке партије.

”По новом изборном закону довољно је било прикупити 300 потписа међутим, ми смо већ у једном дану добили огромну подршку грађана који су дошли да подрже наш рад и политичке партије које заступамо. Народ је препознао пут којим идемо и жели да остане на том путу да идемо напред. У наредном периоду нас очекују велика државна улагања у најзначајније пројекте наше општине, одборничка листа коју смо представили је гаранција да ће будућа скупштина пратити тај импулс од стране државе и да ће Бајина Башта имати отворене путеве за инвестиције, нова улагања и развој. Не сумњамо да ће  грађани Бајине Баште препознати квалитет и конкретне пројекте и пружити нам апсолутну подршку да у наредном периоду уз помоћ државе остваримо велики искорак у развоју нашег места”, изјавила је Весна Ђурић после проглашења изборне листе ”Александар Вучић – заједно можемо све”.

Локални избори биће одржани 3. априла кад и парламентарни.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена