Бајина Башта наградила најуспешније ученике

0 469

Најуспешнији ученици из Бајине Баште и њихови наставници и професори награђени су на свечаности која је поводом предстојећег Дана општине приређена у Парку ћирилице.

Носиоцима Вукове дипломе уз поклон књигу уручена је и новчана награда у износу од 10.000 динара, ђаци генерације поред новчане награде која им је уручена данас у износу од 12.000 динара, добиће и лаптопове на свечаној седници Скупштине општине Бајина Башта која ће бити одржана на Дан општине, у понедељак, 25. јула. Освајачи једног од прва три места на републичком такмичењу, награђени су новчаним износом, који за освојено прво место на републичком такмичењу износи 15.000 динара, за друго 10.000, док је за освојено треће место 8.000 динара.

Ученицима и наставницима и професорима обратила се председница општине Весна Ђурић и пожелела да наставе да нижу успехе и у наставку школовања.

Награде ученицима и професорима су поред председнице општине уручили и заменик председника општине Миленко Ордагић и председник Скупштине општине Младен Лукић.

Пројекат „ББ информатор“ суфинансира се средствима из буџета општине Бајина Башта, ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства. 

 

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена