Познати влогер одушевљен Таром и Дрином

Претходних дана у Националном парку Тара и Бајиној Башти боравио је један од најутицајнијих туристичких влогера из Индије, популарни јутјубер Варун Вадиш.

Фото: Ранко Милановић/Дрина Инфо

Варун Вадиш, оснивач јутјуб канала „Маунтин трекер“ и портала „Турист хелп лајн“, је у периоду од 28. септембра до 6. октобра имао прилику да обиђе подручје Таре и Бајине Баште и да се упозна са туристичком понудом, атракцијама и културно-историјским наслеђем овог краја.

Уз подршку НП Тара и ТО „Тара-Дрина“, Бајина Башта Вадиш је обишао најпосећеније туристичке локалитете, али је имао прилику и да види неке мање познате атракције овога краја. Највећи утисак на њега су оставили крстарење кањоном Дрине и видиковци Сјенинич и Дрлије.

„Одушевљен сам гостопримством људи у Србији. Природа је невероватна, видиковци и кањон Дрине сврставају Тару у моје омиљене дестинације.“ Каже Варун и додаје: „Не могу да верујем да јако мало туриста из Индије посећује вашу земљу“.

Фото: Ранко Милановић/Дрина Инфо

Његова посета организована је у сарадњи са Туристичком организацијом Србије и амбасадом Индије и води кампању на свом јутјуб каналу за промоцију Србије и њених туристичких потенцијала. Пре Таре и Бајине Баште познати блогер је посетио Београд и Златибор.

Фото: Дрина Инфо

„Моунтин трекер“ је најпосећенији индијски јутјуб канал о путовањима који има више од милион пратилаца, на којем Варун дели савете о путовањима.

Bajina BastaNacionalni park TaraPodrinjeturizam
Comments (0)
Add Comment