БАЈИНА БАШТА: Прикупљање школског прибора за децу са Косова и Метохије

Хуманитарна организација „Сви за Космет“ по пети пут прикупља школски прибор за ђаке са Косова и Метохије. Ове године акција се одржава у 19 градова од којих је један и Бајина Башта по први пут. Школски прибор за децу на Космету можете донирати у Туристичком инфо центру Бајина Башта а почетком септембра сав прикупљени прибор ће бити дистрибуиран малишанима из јужне српске покрајине.

Још једна школска година је пред нема а много српских породица са Косова и Метохије има проблема да опреми своју децу за школовање. Покажимо да смо са њима, помозимо им да се успешно школују.

Из хуманитарне организације „Сви за Космет“ позивају све људе добре воље да се прикључе овој  хуманитарној акцији и донирају школски прибор или новчани прилог према својим могућностима. Акција прикупљања школског прибора траје до 3. септембра.

Донацију за школски прибор је могуће извршити и уплатом на рачун

Од школског прибора потребно је пре свега: обичне оловке, бојице, пенкала, темпере, минарице, блок 4 и 5, пернице, свеске велике и мале, глобус, атлас, зарезачи, лепак за папир, гумице, фломастери, ранчеви, коректор, маказе, колаж папир, увијачи за свеске… Све ово као и други школски прибор можете донети у Туристички инфо центар Бајина Башта радним данима од 9 до 21 и викендом од 10 до 17 часова. Такође све донације које до 3. септембра буду прикупљене у хуманитарној кутији која се налази у Туристичком инфо центру Бајина Башта биће искоришћене за набавку шлколског прибора за децу на Косову и Метохији.

Дрина Инфо

Bajina Bastahumanitarna akcijaTuristicki info centarБајина БаштаКосово и МетохијаСви за Косметхуманитарна акцијашколски прибор
Comments (1)
Add Comment