ОК ТАРА: Тренер Јекић остаје у клубу

Поводом оставке тренера Зорана Јекића на место тренера сениорске селекције одбојкашког клуба Тара председник клуба Михаило Јевтић дао је изјаву за Дрина Инфо.

„После састанка мене, тренера Јекића и дела родитеља деце коју он тренира са велики задовољством могу да објавим да Јекић остаје у нашем клубу, као тренер кадетске и пионирске селекције. Он је човек који има моје апсолутно поверење, човек који је заједно са мном поставио темеље оваквог клуба и најзаслужнији за успехе наших млађих селекција у претходним сезонама. Слободно могу рећи да је дошло до лоше комуникације између нас двојице па је то резултирало његовом оставком.“ – наводи Јевтић.

„Он наставља да тренира исте играчице као и до сада и у истом термину. Поред њега у клубу раде још три тренера. Клуб наставља нормално да функционише, а у Другој лиги нас у недељу очекује тешко гостовање у Зубином Потоку на Косову и Метохији. Кадеткиње следеће недеље играју дерби против Златибора из Чајетине. Из сваке тешке ситуације излазимо јачи како и приличи најбројнијем спортском колективу у Бајиној Башти -закључио је Михаило Јевтић, председник ОК Тара

Дрина Инфо

Бајина БаштаОК Тара
Comments (0)
Add Comment