Дан државности честитали Путин, Трамп, јапански цар…

Поводом 15. фебруара, Дана државности, председнику Томиславу Николићу и грађанима Србије честитку је упутио цар Јапана Акихито. Николићу су честитке јуче упутили и председник Русије Владимир Путин, председник Индонезије Џоко Видодо, султан Омана Кабус бин Саид и председник скупштине РС Недељко Чубриловић.

„Велико ми је задовољство да Вам, поводом Дана државности Републике Србије, пренесем своје срдачне честитке и искрене жžеље за Вашу личну срећу и просперитет народа Србије“, каже се у честитки коју је упутио јапански цар, саопштила је служба за медије председника Србије.

Нешто раније честитку за Дан државности Србије упутио је и новоизабрани председник САД Доналд Трамп. „У име америчког народа, молим Вас да примите моје искрене честитке поводом Дана државности Републике Србије. Радујем се продубљивању важног партнерства и заједничких напора двеју земаља, како би се осигурало да оба наша народа имају светлију и просперитетнију будућност обележену миром, просперитетом и добрим комшијским односима“, наводи се у честитки председника Трампа.

Дрина Инфо

Владимир ПутинДан државностиДан државности СрбијеДоналд ТрамппразникСрбијаЦар Акихиточеститке
Comments (0)
Add Comment