29 тачки дневног реда на другој седници СО Бајина Башта

0 491

Друга седница Скупштине општине Бајина Башта заказана је за четвртак, 5. новембар у 10 часова. Предлог дневног реда за ову седницу садржи 29 тачки.

На почетку ће се потврдити мандати за пет одборника. Одборници ће разматрати завршни рачун општине Бајина Башта, предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету Општине за 2020. годину, измене Кадровског плана за Општинску управу, предлог Одлуке о утврђивању просечних цена квадратног метра непокретности за утврђивање пореза на имовину за 2021. годину, предлог Одлуке о коефицијентима за утврђивање пореза на имовину као и предлог Одлуке о доношењу четврте измене и допуне Плана генералне регулације Бајине Баште.

Пред одборницима ће се наћи и предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о накнадама и другим примањима одборника у СО Бајина Башта, предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о ослобађању плаћања накнада за заузеће јавних површина и локалне комуналне таксе и предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о једнократној новчаној накнади за новорођену децу и новчаној накнади за незапослену мајку-породиљу.

Одборници ће разматрати више предлога за давање у закуп непокретности, предлог Одлуке о приступању Бајине Баште Удружењу „ПОкрет за децу три плус“, извештају о раду Јавних предузећа и Установа за 2019. годину и већи број разрешења и именовања чланова Управних одбора установа и Школских одбора.

Пројекат се суфинансира средствима из буџета Општине, а на основу Решења о расподели средстава за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја за остваривање јавног интереса у области јавног информисања за територију општине Бајина Башта у 2020. години. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена